A MÁRKÁRÓL

 
Általános szabály, legyen szó akár festék, csemperagasztó vagy vakolóanyag keveréséről, hogy minél nagyobb mennyiségű anyagot kell összekeverni, annál nagyobb átmérőjű keverőszárra van szükség. Cserébe viszont minél nagyobb átmérőjű keverőszárat használ, annál kisebb fordulatszámra van szükség, következésképp annál nagyobb meghajtóerő szükséges.

 
A Collomix kézi keverőket kifejezetten a keverés során fellépő nagy terhelésre fejlesztették ki. A meghajtó elemek megfelelő teljesítményt és elegendő hűtést biztosítanak a motornak még nagy terhelés esetén is, a speciális hajtómű pedig hosszú élettartamot és optimális teljesítményt garantál keverőgépének.
 
Csúcsmodern szerszámkészítés biztosít állandó minőséget, nyugodt, biztonságos menetet és hosszú élettartamot.
 
A szerszám eltávolítása gyakran igen idegőrlő lehet. A HEXAFIX® segítségével ez könnyen megy. A keverőszárak cseréjét szerszám használata nélkül lehetővé tevő, szabadalmaztatott HEXAFIX® gyorscsatlakozó rendszer számos előnyt kínál:
  • A keverőszár egyszerűen eltávolítható és így könnyen megtisztítható – ezzel megőrizheti a keverőszár minőségét és meghosszabbíthatja annak élettartamát.
  • A keverőszár nélkül a gépet sokkal könnyebb elhelyezni bármilyen járműben vagy tartóban.
  • Ha különböző viszkozitású anyagokat használ, ajánlott különböző keverőszárakat is használnia.
 
COLLOMIX TERMÉKEK
7025
 
év burkolási tapasztalat26
országban elérhető70
akár watt teljesítmény1400
elérhető termék21

Tudjon meg többet keverőinkről és keverőszárainkról!

 

COLLOMIX termékeinket megtekintheti bemutatótermünkben

 
ELÉRHETŐSÉGEK